20 mrt. 2012

De eerste loodjes


De eerste dagen van onze reis hebben we vrijwel de hele dag gereden om vervolgens ergens iets te eten en te
slapen. In München moesten we ons Carnet de Passage ophalen ( om George elke land mee in te krijgen ).We hadden van tevoren onze eerste Couchsurf-adres geregeld waar we twee dagen doorgebracht hebben met onze host genaamd Sigi.

Deze vrouw van 56 is erg openminded,gastvrij en energiek.Ze liet ons de ''highlights'' van Munchen zien door samen

met ons ( inclusief George ) en haar eigen Baja twin door de stad te rijden en te wandelen.S'avonds aten we samen en vertelde ze ons haar levensverhalen.Het lijkt ons leuk nog een paar keer te couchsurfen.In de zuidzijde van de Englischer Garten vindt de surf scene van München plaats, die gebasseerd is op één golf! Op dit punt stroomt de rivier Eisbach namelijk uit een tunnel.Medewerkers van de Amerikaanse ambassade naast het park kwamen eens op het idee om er te gaan surfen en dat werd een grote hit. Eisbachsurfen is nu cult in München en een spectaculaire toeristische attractie midden in de stad.
München van bovenaf...

2 opmerkingen:

  1. He, dacht even dat ik jullie zag surfen daar in München! Blijkbaar viel dat mee :-)! Toen wij daar waren afgelopen zomer was niemand aan het surfen, terwijl de temperatuur van het water wel wat aangenamer was ws! Goed te zien en te lezen dat de reis voorspoedig verloopt, leuk! Groet van Paul ook, Erwin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha ha neej was wel cool geweest ! Leuk dat Jullie ons volgen x

    BeantwoordenVerwijderen